maanantai 30. maaliskuuta 2015

Aisat poikki...

Heipparallaa! En oo nyt hetkeen kirjottanut koska ei okeen olla tehty kun jotain tällästa... No okei, ollaan me treenattu laukanvaihtoja, mutta Lauri aina mielellään vaihtaa ravin kautta joten se on kovin työn alla. Ja myös pohkeenväistöjä mutta niissäkin TOOSI paljon reenattavaa. JA! Me saatiin satula!!! Pääsen sitä torstaina koittamaan. Vihdoin pääsee hyppimään ja saa kunnon penkin alle.

Puuhalla myös olin yks päivä. Siellä sitten ajeltiin normisti. Puuha on nyt kengättömänä kun ei enään ole jäitä ja se pärjää hyvin ilmankin. Otettiin kuiteskin Puuhalle vauhti apuja  keskivaiheissa mukaan. Eli siis Tuiskulla (puuhan suokki frendi) tuli yksi nainen ratsastamaan ja siitähän puuha innostuikin. Saatin pukkeja vähän ja  myös potku kärryihin. No sitten tunnin ajelun jälkeen palattiin tallille ja tehtiin perus talli hommelit. JA SITTE Heidi nosti kärryt maasta ja otti aisasta kiinni niin KRÄKS aisa vääntyi melkeen poikki o.o Heidi soittaa jonnekkin mistä ne osti ja kyselee että onko takuita yms mutta jos ei oo niin mun iskä varmaan hitsaa sen kuntoon Heidi ei kuiteskaan viitsis ostaa uusia 700e kärryjä.

Muo ärsyttää kun meillä ei ole mitään hyvää järkkäriä niin en saa mitään hyvälaatuisia videoita tai kuvia liikkeestä. Se kyllä syo miestä mutta yritän saada meidän järkärin toimimaan jotenkin paremmin että sais ees kuvia.

Mutta nähään taas! JA LUKIOITA KAIVATTAIS!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti