keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Horse fair ja Kevättärinnassa!

8.3 HORSE FAIR

Oltiin siis 8.3 horse fair messuilla helsingin messukeskuksessa Roosan ja Kissen kanssa! Oli ihan mahtavaa! Kojuilla oli ihana vain katsoa ja ihaillakkin mutta oishan se kiva ollu saada jotain isompaa mutta ainakin pari pikkujuttua lähti mukaan! Ostin messuilta siis :Riimunnarun (en oo varma onks just toi malli) maksoi 3e, raippa josta ei nyt valitettavasti ole kuvaa mutta se on ruskea kouluraippa jossa kultaiset yksityiskohdat maksoi 11e ja tähti bootsit jotka maksoi 14e!

Katsottiin este kisat 130cm luokka, vikellystä, poni agilityä, opetus juttuja ja nähtiin myös loppuosa poliisi hevos näytöksestä joka oli kiva:) Eipä siitä sitten muuta!

9.3 KEVÄTTÄRINNASSA

Ensin mentiin maastoon kaikki meni ihan normaalisti ja mentiin sitten otaamaan vähän kuvia pellolle / metsään ->



















tämän postauksen kuvat (c) Kisse ja Roosa

Sitten ravasin vähän pellolla ja Laurihan sitten "vähän" innostui ja lähti lapasesta! Se laukkasi ihan täysillä eikä välittäny vaikka pidätin iha henkihieverissä. Musta se oli kyllä hauskaa, mutta pelkäsin että Lauri kaatuu kun veti mutkat suoriks:D Vasta tallin pihassa pysähtyi ja mä hyppäsin alas. Oltiin laukattu jotain 1,5km! Talutin sitten Laten yli sen kohan missä oli alkanut revitellä ettei taas lähde. Sitten hyppäsin selkään ja mentiin loppulenkki. Sitten vielä ravia ja laukkaa kentällä sieläkin kerran lähti itestään laukkaamaan ja paino kädelle ja vähän tuli välillä pukkejakin mutta en tippunut onneksi koko päivänä vaikka vauhtia onkin mittarissa ollut! :D tässä vielä video Kun Lauri lähti pellolla! :D

Olitteko te Horse fairissa? Onko sinulla lähtenyt heppa tallille ominpäin maastosta? Mitä pidätte uudesta blogin ulkoasusta? onko se kivempi kun vanha ukoasu?

2 kommenttia:

  1. On lähtenyt heppa monesti ominpäin tallille, mutta ei oo onneksi mitään pahaa käyny. (Talutuksessa ryöstänyt) Mä rakastan tätä ulkoasua <3

    VastaaPoista
  2. Olin Horse Fairissa :) Ja joo, heppa on pari kertaa päättäny kesken maaston että nyt lähdetäänkin takas kotiin.. :D

    VastaaPoista